Gør jeres forhold spændende igen!

Forholdet kan af og til gå lidt i stå, så er det med at komme lidt ud af sine skal og prøve noget nyt.

For mange bliver et forhold på et eller andet tidspunkt hverdag. Det er her man skal passe på det ikke tager overhånd, ellers ender forholdet med at gå i stykker. 

Man kan hurtigt komme til at leve hver for sig under samme tag. Hun bruger mere tid med veninderne og med at strikke på sofaen. Han står mere i garagen og sparker dæk med gutterne eller tager overarbejde. Det lyder naturligvis hurtigt lidt kliche, men man kan hurtigt begynde at leve sig fra hinanden, hurtigere end man tror. 

Det er her bolden skal gribes mens den er i luften endnu. Man skal gøre noget for at trække tilbage i den retning da man mødte hinanden og slet ikke kunne få nok af den anden. Hvad var det der gjorde at hun var så lækker ? Var det at hun altid gik i kjole, som nu er udskiftet med joggingbukser ? Var det det at hun altid havde noget frækt lingeri på, frem for sloggi som nu er det eneste i skuffen ? Omvendt gik han også meget i skjorte og ikke i hans slidte t-shirts. Han gik også mere til frisør og passede sin krop lidt pænere. 

Husk at gøre noget kun for den din partner!

Nogen gange skal du huske at gøre dig lækker kun for din partner. Hvis du kun gør dig lækker når i skal ud, så er det jo ikke virkelig for hans / hendes skyld. Det er noget man mærker. Så jo mere du gør for din partner. Jo mere kommer tilbage den anden vej.

Prøv at give jeres sexliv nye dimensioner!

Det hele kan også bunde i at sexlivet måske er blevet for ensformigt. Det kan være at man skal prøve noget sexlegetøj for at krydre tingene lidt. Det kan være alt mellem himmel og jord. En dildo, et bondage sæt, en par vibrator eller noget helt andet. Her skal lyst og smag spille med ind når i vælger.